Musical De Tocht 

 

In een Nederlandstalige muzikale theaterbeleving neemt Musical De Tocht je mee in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

 

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

 

Zie promofilmpje:  https://youtu.be/aJNd-oaiYYk?si=JUbLLpd_3kHTI3jt

 

Voor tickets kan je via deze link bestellen: 

Musical De Tocht in LEEUWARDEN op 29-06-2024 15:00 vind je bij Eventim.nl

en klik op Toon Gebaren- en schrijftolk tickets en let op bij het selecteren van de tickets dat je kiest voor inclusief gebarentolk.

 

Datum:   Zaterdag 29 juni 2024  

Locatie:  Friso Theater

Adres:    Newtonweg 2, 8912 BD LEEUWARDEN

Tijd:        15:00 uur

Kosten:  79,50 euro excl administratiekosten

 

NGT-tolken zijn: Ilse Dijkstra en Thomas Dekker

Schrijftolk: Daniel Tuijnman