Rapunzel

Een nieuwsgierige prinses op zoek naar die ene gouden schaar!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Een magische familievoorstelling met een gouden randje!

Schitterende muziek en humor voeren de boventoon in deze glansrijke voorstelling geschikt voor de hele familie. Met Sita Vermeulen die de rol van zal Rapunzel spelen, mooie liedjes, prachtig decors en kostuums, en vele hilarische scènes belooft deze voorstelling een familiemusical te worden met een gouden randje!

Natuurlijk mogen alle kinderen ook verkleed komen naar het theater en meedoen aan de sprookjesverkleedwedstrijd. Trek je mooiste outfit uit de kast en meld je aan. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs!

Ben jij betoverd door deze voorstelling? Kom dan na afloop naar de foyer van het theater en ga op de foto tijdens de uitgebreide meet & greet met alle acteurs.

 

Tickets? Bezoekers voor de voorstelling met NGT-tolken kunnen een mail sturen naar kaartverkoop@theatercastellum.nl onder vermelding van NGT-tolken en Rapunzel.

Zij sturen dan een reseveringsbevestiging met een betaallink (24 uur geldig) en na betaling worden de e-tickets verzonden.

 

Datum:  Zaterdag 28 oktober 2023

Locatie: Castellum, Rijnplein 1-3 te Alphen a/d Rijn

Tijd:       16:00 – 17:30 uur

NGT-tolken zijn: Ruth Krooshof en Renske Koster

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb