Musical Mamma Mia

 

Musical Mamma Mia, met Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.

 

De romantische musical met de hits van ABBA, vertolkt door een fantastische cast! In Mamma Mia! zien we hoe Sophie op het punt staat om te trouwen op een zonnig Grieks eiland. Ze zou graag door haar vader worden weggegeven, maar wie is dat eigenlijk? Door de zoektocht van Sophie wordt haar vrijgevochten moeder Donna plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie van haar voormalige liefdes… Deze zorgeloze, swingende musical staat bol van de hits van ABBA. O.a. The Winner Takes It All, Dancing Queen en Money Money Money komen voorbij in een nieuwe Nederlandse vertaling. Mamma Mia! is een feest van een voorstelling met legendarische muziek, een flinke dosis nostalgie en heerlijke humor!

 
Tickets? Bezoekers voor de voorstelling met NGT-tolken kunnen bij deze link kaartjes bestellen https://tickets.delamar.nl/nl/specialoffer/lnz4rcfxw35gi/  
Deze link is speciaal voor geblokte gedeelte in het theater zodat doven en slechthorenden goed naar het podium en de NGT-tolken kunnen zien.
Ook is schrijftolk aanwezig.
 
Zie trailer:
 

Datum:  Zaterdag 13 april 2024 

Locatie: DeLamar theater

               Marnixstraat 402

               Amsterdam

Tijd:       20:00 uur

NGT-tolken zijn:  Mirjam Stolk en Mauricio de Kok

Schrijftolk:

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb