Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den Rijn en omstreken. En op 31 mei, , 1 en 2 juni 2024 mogen we weer! Dan wordt het evenemententerrein bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn weer omgetoverd tot festivallocatie.

Wat je kunt verwachten? Een heel weekend lang een steengoede line-up met topartiesten, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Kortom: 3 dagen feest voor jong en oud, want voor iedereen is er iets leuks te beleven. Het Zomerspektakel aan het Meer is van én voor iedereen!

Op vrijdag 31 mei 2024 starten we met Snelle, die je een uur lang helemaal uit je plaat laat gaan. Daarna gaan we uitgebreid meebleren met Krezip, met een mix van oude en nieuwe hits.

Vervolgens is het de beurt aan Afrojack, om het podium te rocken. Dat is het recept voor voor een spectaculaire line/up voor de vrijdagavond van jublieumeditie.

Op zaterdag 1 juni wordt het weer een avond heel hard meezingen met Xander & Friends. Als vriend van het evenement maakt Xander de Buisonjé er altijd één groot feest van, samen met vele andere artiesten. Als bezoeker proef je het enthousiasme van de artiesten die op het podium staan. De combinatie van energie, vrolijkheid en muzikaliteit zorgt ervoor dat je de avond dansend en meezingend doorbrengt. Dat wordt weer genieten dus!

Zodra de zon opkomt op zondag 2 juni, is het tijd voor de Zomerdienst aan het Meer. De afgelopen paar edities is dit uitgegroeid tot een geliefd onderdeel van het Zomerspektakel. Gedurende het middagprogramma kunnen kids genieten van een vol programma met toffe activiteiten en kan de uitdaging aangegaan worden bij de Obstacle Run. En natuurlijk ontbreekt muzikaal vertier ook niet. Jong en oud kunnen losgaan op muziek van nog niet bekende artiesten. (wordt wat later bekend) En dat geheel gratis!

Hele weekend zijn er tolken aanwezig.

Voor vrijdag 31 mei moet je wel de toegang betalen en kost 50 euro.

De rest van het waanzinnige spektakel is gratis. Voor meer informatie kan je op de website van Zomerspektakel zien:   www.zomerspektakelaanhetmeer.nl

De NGT-tolken zijn op vrijdagavond: Anouk Bakkers en Mirjam Stolk.

Zaterdag en zondagavond: Anouk Bakkers en Mirjam Stolk en Renske Koster

Maak jouw eigen website met JouwWeb