De zwoele zomerromance van Danny en Sandy: wie kent het verhaal niet? De film Grease was 45 jaar geleden wereldwijd een gigantisch succes, en op Broadway staat de musicalvariant te boek als een van de langstlopende producties ooit. Om dit 45-jarige jubileum te vieren keert Grease - The Musical in 2023 terug op de planken in de Nederlandse theaters. Jong en oud mogen zich opmaken voor een ware hitmusical met als motto 'Let's go together!'

Na een echte zomerliefde worden Danny en Sandy plotseling herenigd als Sandy haar laatste schooljaar op Rydell High afmaakt. Daar blijkt al snel dat Danny als lid van de T-Birds ineens niet meer die lieve jongen van de zomer is. Op haar beurt sluit de brave Sandy zich aan bij de Pink Ladies om haar imago wat op te krikken. Een danswedstrijd moet de twee weer verenigen, maar voor hoe lang? Weten ze hun liefde nieuw leven in te blazen, en zijn ze bestand tegen de uitdagingen van het tienerbestaan?

Grease - The Musical staat garant voor een avond vol dans, muziek en humor. Geniet van deze typisch Amerikaanse high school-romcom met bekende hits als 'Greased Lightnin', 'Summer Nights' en 'You're the one that I want'!

Tickets? Bezoekers voor de voorstelling met NGT-tolken kunnen bij deze link kaartjes bestellen https://tickets.delamar.nl/nl/specialoffer/skdfrf342e7m2/ . Deze link is speciaal voor geblokte gedeelte in het theater zodat doven en slechthorenden goed naar het podium en de NGT-tolken kunnen zien.

Ook is schrijftolk aanwezig.

Zie trailer: https://youtu.be/FbOwAuqITB0 

Datum:  Zaterdag 2 september

Locatie: DeLamar theater

               Marnixstraat 402

               Amsterdam

Tijd:       20:00 uur

NGT-tolken zijn:  Ruth Krooshof en Rosanna Demkes.

Schrijftolk: Patricia van Veldhuizen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb