Pietje Bell musical

Pietje Bell is een innemend, maar baldadig jochie uit een arm gezin in het Rotterdam van de jaren dertig. Hij weigert zich aan te passen aan de wereld van de volwassenen en maakt keer op keer de buurt onveilig met zijn goedbedoelde kwajongensstreken, die echter steeds verkeerd uitpakken. Zo jaagt hij vrijwel de hele buurt tegen zich in het harnas. Zelfs Tante Cato en zijn zus Marta worden er gek van.

Maar Vader Bell is echter zo verguld met dit nakomertje dat hij elke misstap van zijn zoon lachend door de vingers ziet en tegen iedereen hoog blijft opgeven over de kwaliteiten van zijn zoon. Dit tot groot ongenoegen van de verzuurde drogist Geelman, die met zijn keurige zoon Jozef alles in het werk stelt om Pietje bij menigeen zwart te maken. Als Pietje Bell echter vals beschuldigd wordt van diefstal, laat hij het er niet bij zitten.

Samen met zijn beste vriend Sproet richt hij de bende van de Zwarte Hand op...

 

Tickets? Bezoekers voor de voorstelling met NGT-tolken kunnen een mail sturen naar kaartverkoop@theatercastellum.nl onder vermelding van NGT-tolken en Pietje Bell.

Zij sturen dan een reseveringsbevestiging met een betaallink (24 uur geldig) en na betaling worden de e-tickets verzonden.

 

Datum:  Zaterdag 17 februari 2024

Locatie: Castellum, Rijnplein 1-3 te Alphen a/d Rijn

Tijd:       19:00 – 20:30 uur

NGT-tolken zijn: Melany Mol en Suzanne Heuft